OTKRIJTE NAŠE MOGUĆNOSTI I SVIJET HLADNOG LANCA

Kao odgovor prema sve zahtjevnijim potrebama naših klijenata, Primaco je izradio vlastitu mrežu hladnog lanca s mnogim lokalnim partnerima, koji nam omogućuju služenje Vašim potrebama na globalnoj razini. Budite slobodni poslati nam upite na: coolchain@primaco.eu

LOGISTIČKO PODRUČJE U PACIFIČKOJ AZIJI

Bilo koji proizvodi, bilo koja destinacija, naš team posebno treniranih logističkih eksperata će povezati različite modele transporta i tipova vozila u jedinstveni hladni lanac kako bi se osigurali temperaturni uvjeti Vaših proizvoda.

HLADNI LANAC U ZRAČNOM TRANSPORTU

S više od 20 godina prisutnosti na zagrebačkoj zračnoj luci i kao IATA kargo agent, Primaco je razvio par unikatnih rješenja za održavanje temperaturnih uvjeta proizvoda u zračnom transportu. Za naše ključne klijente izradili smo ekspresno aktivno rješenje hladnog lanca za i iz Indije, a trenutno radimo na nekoliko projekata koji uključuju pasivna rješenja za vakcine koje moraju biti dostavljene u Afriku. Najveća snaga Primacovog hladnog lanca u zračnom transportu, je povezivanje vlastite cGDP flote vozila, auditiranih od strane klijenata, s cGDP certificiranim zračnim lukama poput FRA (bez korištenja cestovnih vozila avioprijevoznika, odlična tranzitna vremena što znači i manje troškovi najma za aktivne kontejnere, manje fizičkog kontakta ljudi s proizvodima).

Za PASIVNA rješenja koristimo cGDP certificirano skladište udaljeno 1.5 kilometara od Zračne luke (na režimu od 2°C do 8°C i 15°C do 25°C) za: isporuke proizvoda ili podjele proizvoda. Za Vaša validirana rješenja, imamo mogućnost dostave termo deka u Vaša skladišta ili skladišta klijenata. Za pasivna rješenja koristimo DUPONT termo deke svih veličina, ali isto tako i različite brendove s prilagođenim veličinama, različitim rješenjima za različite vremenske uvjete i destinacije.

HLADNI LANAC U POMORSKOM TRANSPORTU

U godinama iskustva hladnog lanca, Primaco je razvio snažne odnose sa svim vodećim brodarima za prijevoz kontejnera-hladnjače uključujući i široku listu partnera u odredišnim zemljama za dostavu do vrata s gen-setom (uključujući i pretovarenu kontejner-hladnjaču). S vlastitim uredom u luci Rijeka na kontejnerskom terminalu Brajdica
imamo mogućnost pregledati postavljene temperature na kontejneru, miris i vizualni pregled kontejnera.