KOMPLETNA RJEŠENJA ZA ZRAČNI TRANSPORT ZA SVE TEMPERATURNE REŽIME

Zračni transport je sigurno rješenje za vitalne isporuke, vremenski osjetljive i brzo kvarljive proizvode. Jedni smo od vodećih zračnih otpremnika u Hrvatskoj i licencirani IATA kargo agent (broj licence 75-3 7007 0005). Naše dugogodišnje iskustvo i suradnja s vodećim avioprijevoznicima, naša inozemna mreža partnera i naši licencirani profesionalci su garancija kvalitete usluga zračnog transporta koje nudimo našim poslovnim partnerima.

U mogućnosti smo organizirati zračni transport svih vrsta proizvoda (farmaceutski, opasna roba poput litijeve baterije ili brzo pokvarljive proizvode) prema i iz destinacija bilo gdje u svijetu, dok u isto vrijeme zadržavamo hitnost isporuke i ekonomičnost troškova transportne rute, kao glavne prioritete.

Primaco nudi široku ponudu aktivnih i pasivnih rješenja za zračni transport, a ovisno o veličini, temperaturnom režimu, odredištu i sezoni savjetujemo Vas pri odabiru adekvatnog rješenja. Iskusni smo u organiziranju zahtjevnih transportnih projekata kada su potrebni čarter letovi.

Iskustvo u organiziranju zahtjevnih transportnih projekata kada su potrebni čarter letovi.

Tel: +385 1 6265 372
Fax: +385 1 6265 463
E-mail: air@primaco.eu